Woodwise voor Familie-, Natuur- en Organisatieopstellingen

 

Ik geef workshops opstellingen die gerelateerd zijn aan familie, natuur en / of organisatie. De beginselen van opstellingen zijn in mijn ogen nauw verbonden aan de gebruiken en wijsheden afkomstig uit oude culturen. Elementen van deze oeroude kennis komen terug in mijn workshops.

 

"Opstellingen moet je een keer meegemaakt hebben" is een veel gehoorde uitspraak. Tijdens een workshop vinden opstellingen plaats waarin weinig woorden worden gebruik. En toch is een opstelling veelzeggend. Er komt een informatieveld beschikbaar waar je in je dagelijks leven aan voorbij gaat. De opstellingen worden in groepsverband uitgevoerd. Deelnemers kunnen een situatie inbrengen waarin men meer inzicht wenst. Ik werk met deze persoon en we kijken welke omgeving van belang is voor het verkrijgen van meer inzicht. Door dit fysiek in beeld te brengen worden diepere inzichten verkregen. En het mooie is dat een opstelling zelfs helend kan werken.

 

In- en outdoor workshops:  indoor workshops vinden plaats in het Centrum voor huid, gezondheid en vitaliteit te Zuidlaren. Hier beschikt Woodwise over een mooie ruimte waar plaats is voor 10 tot 15 deelnemers. Outdoor workshops vinden plaats in het Strubben- en Kniphorstbos. Deze workshops zijn anders van opzet en de natuurlijke omgeving zal bijdragen aan bewustwording.